Середа, 28 червня 2017

Гурман, Поради

Готуємо домашній плавлений сир з печерицями

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та водночас простої намазки на хліб. Вона чудово зберігається у холодильнику, тож завжди буде у вас під рукою, як варіант для швидкого перекусу. Чудова альтернатива маслу і магазинним бутербродним сирам.

26.01.2017, 14:07

plavlenuy sur

Інгредієнти:
500 г кисломолочного сиру;
2 яйця;
3 ст. ложки сметани;
200 г печериць;
0,5 ч. ложки соди;
петрушка або кріп;
сіль.

Приготування:
Всі інгредієнти, крім грибів, змішати і збити в блендері.
Викласти суміш в каструлю і поставити на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішувати. Коли суміш охолоне, ще раз збити у блендері.
Гриби помити, почистити, дрібно порізати, підсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити.
Гриби і подрібнену зелень додати до сиру, викласти суміш в скляну банку і поставити на кілька годин в холодильник.
Смачного!

 

Джерело

Коментарі

Всього коментарів: 0

Залишити коментарій
Увійти за допомогою: