Вівторок, 17 жовтня 2017

Гурман, Поради

Готуємо королівську солянку

На вулиці холодно і вам захотілось чогось м’ясного і гаряченького? Пропонуємо вашій увазі рецепт солянки, яка чудово смакуватиме як основна страва на обід чи вечерю.

08.12.2016, 13:42

solyanka

Головне – попередньо добре відваріть м’ясо і язик, тоді солянка буде ніжною і легкою.

Інгредієнти:
500 г яловичини; 1 свинячий язик; 500 г курятини; 150 г копченої ковбаси; 2 цибулини; 4 морквини; 3 квашені огірки; півбанки маслин; 1 лимон; 4 картоплини; сіль, перець, зелень, сметана, томатна паста – до смаку.

Приготування:
Все м’ясо і язик відварити до готовності, охолодити, нарізати кубиками. Моркву натерти на грубій тертці, цибулю порізати. Потім пасерувати їх в олії в каструлі.
Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні. Додати м’ясо, ковбасу, язик, маслини, порізані огірки і картоплю.
Залити все гарячою водою, посолити, поперчити і варити ще 20 хвилин. При подачі до столу прикрасити подрібненою зеленню, сметаною, шматочком лимона.
Смачного!

 

Джерело

Коментарі

Всього коментарів: 0

Залишити коментарій
Увійти за допомогою: