Вівторок, 24 квітня 2018

Гурман, Поради

Готуємо куряче філе в хрумкій картопляній скоринці

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже простої та швидкої у приготуванні страви. Такий собі спрощений варіант приготування зразів з м’ясом.

14.10.2016, 12:25

kuryache-file-v-kartoplyaniy-skorintsi

Інгредієнти:
1 куряче філе; 6 середніх картоплин; 1 яйце; 2 ст. ложки борошна; 100 г твердого сиру; петрушка, сіль, перець.

Приготування:
Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками. Обсмажити на олії 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
В розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2-3 хвилини. Перевернути і викласти на одну половину куряче м’ясо.
Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2-3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку ще по хвилині. Подавати краще зі сметаною.
Смачного!

 

Джерело

Коментарі

Всього коментарів: 0

Залишити коментарій
Увійти за допомогою: