Субота, 20 січня 2018

Гурман, Поради

Овочеве рагу з кабачками і картоплею: ​​рецепт вітамінної страви

Овочеве рагу - чудовий варіант вирішення питання, чим нагодувати сім'ю, гостей, друзів, коли не плануєш готувати особливо нічого серйозного, проте хочеться в результаті отримати щось смачне і нескладне.

24.10.2016, 14:12

ovocheve-ragu

Інгредієнти:

  • 2 кабачки, 5 картоплин, 1 болгарський перець, 3 помідори, 1 морква, 1 цибулина, 1 пучок зелені (кріп, петрушка), 2 зубки часнику, 2 ст. ложки олії, 2 лаврові листки, щіпка меленого коріандру, червоний мелений перець за смаком, чорний мелений перець за смаком, сіль за смаком, 1 склянка бульйону або води.

Рецепт приготування:

Всі овочі помийте, обсушіть і почистіть. Картоплю поріжте кубиками. Кабачки бажано очистити від жорсткої шкірки, їх поріжте невеликими шматочками. Моркву потріть на крупній тертці або поріжте тонкими кружечками. Цибулю дрібно поріжте. Помідори поріжте на 4-8 часточок в залежності від розміру. Болгарський перець покришіть соломкою. Часник пропустіть через часничницю. Подрібніть зелень.

У сотейнику в розігрітій олії спасеруйте цибулю і обсмажте 5 хвилин. Потім додайте моркву і, періодично помішуючи, готуйте на середньому вогні ще 5-7 хвилин. Додайте у посуд, де ви готуєте овочеве рагу, картоплю, перемішайте і обсмажуйте 3-5 хвилин. Наступна черга болгарського перцю, який також потрібно перемішати з овочами в сотейнику.

Потім закиньте в овочеве рагу кабачки і готуйте на середньому вогні 5 хвилин, періодично помішуючи. Наприкінці в овочеве рагу з кабачками і картоплею підуть помідори, часник, зелень, сіль і спеції. Гарненько перемішайте вміст сотейника, влийте бульйон, накрийте кришкою і тушкуйте овочі приблизно 15 хвилин. Овочеве рагу з картоплею і кабачками готове. Подавайте його в гарячому вигляді в якості гарніру або як самостійну страву.

 

 

Джерело

Коментарі

Всього коментарів: 0

Залишити коментарій
Увійти за допомогою: